Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Shtëpi Private 2 x 7.41 kWp - Suharekë

Sisteme solare ONGRID me SUBVENCIONIM nga qeveria.

Vëllezrit "J.K." dhe “V.K.” janë qytetarët e radhës që kanë vendosur të instalojnë sistemin solar fotovoltaik 7.41 kWp të përkrahur edhe nga SUBVENCIONIMI i qeverisë.

Subvencionimi është i hapur, andaj nxitoni të përfitoni nga kjo mundesi.

  • Fuqia: 7.41 kWp
  • Lokacioni: Reshtan, Suharekë

 "Le të paguaj Dielli për ju"

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq