Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Vizita ne kompanine GL Charge 2022

Gjate vizites se stafit te Muqa Solar Company ne kompanine prodhuese te mbushesave elektrik GL Charge ne Kranje te Sllovenise nenshkruam marreveshjen per distribuim te produkteve per Kosove dhe Shqiperi.Nga tani tek ne mund te furnizoheni me mbushesat elektrik te llojeve te ndryshme dhe te kualitetit me te larte. 

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq