Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

 

PRODUKTE PËR

FOTOVOLTAIKE

Sisteme fotovoltaike per prodhimin e drejtperdrejtë te energjisë elektrike nga energjia e diellit

shiko me shume

termike

Sisteme termike zgjidhje ideale për ngrohjen e ujit, ngrohjen qendrore dhe klimatizim.

shiko me shume

MBUSHESAT 

Mbushesa elektrik qe jane ne pajtueshmeri me te gjitha markat e makinave elektrike

shiko me shume

Jemi kompani e specializuar në fushën e energjisë, andaj mos hezitoni dhe na kontaktoni për të marrë një ofertë të bazuar në kërkesat e juaja!

Përfaqësues për

projektet tona

Në sektorin e projekteve ju sjellim detaje rreth projekteve të kryera nga ne. Këto projekte shërbejnë edhe si referencë e fuqishme që dëshmon profesionalizmin dhe angazhimin e lartë që na karakteriozn vazhdimisht

më shumë

STAFI YNË

XHEVAT MUQA

CEO

ERIJON MUQA

Menaxher

YJVESA MATAJ

Financiere

ARDIT AJAZI

Inxhinier

HASIM GASHI

Inxhinier

DRENUSHA SINANAJ

Inxhiniere

 

KASTRIOT MUQA

Teknik

MIRDONA MUQA

Arkitekte

 

aktivitete dhe ngjarje

Për më shumë aktivitete dhe ngjarje, ju mund ta vizitoni seksionin e veçantë ku kemi publikuar më shumë informacione dhe materiale relevante

shiko të gjitha

Për ndihmë dhe informata ju lutemi na kontaktoni në numrat ton kujdestar, dhe ekipet tona do të ju përgjigjen menjëherë:

+383 38 71 21 55

ose

+383 49 26 66 24

sq