Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Kontakti

Adresa

Zyre

Kompleksi EXDC3 Kati përdhesë lokali 1
Lagjja Kalabria, Veternik
10000 Prishtinë

Zyre dhe Depo 
Rruga Brigada 123 
23000, Shirokë-Suharekë

Depo
Rruga Zaim Muqa p.n
38416 Vraniq-Suharekë, Kosovë

Telefon

Tel:  +383 (0) 38 71 21 55
Tel:  +383 (0) 49 266 624
Tel:  +383 (0) 49 237 646 

Web

Lokacioni

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq