Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55



ENGLISH
MENU

Projekti 15.2 kWp ongrid tek Peshk Istogu

Ju prezantojmë projektin e radhës!

Investitori: Peshk Istogu

Lokacioni: Istog

  • Fuqia 15.2 kWp  

 

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq