Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Shtepi Private

 Projekti i radhes i realizuar tek klienti S.GJ ne Kline.

Reduktimet e energjise elektrike tashme jane probleme te se shkuares per klientin tone, i cili me investimin ne sistemin fotovoltaik hibrid do te furnizohet me energji te paster elektrike edhe gjate kohes kur nuk ka energji elektrike nga rrjeti.Ky projekt eshte realizuar me produkte premium te cilat sigurojne operim cilesor dhe jetegjatesi te sistemit solar.

Fuqia: 12 kWp (10.24 kWh akumulim)

Lokacioni: Klinë

"Le të paguaj Dielli për ju"

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq