Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Marrëveshje Bashkëpunimi me Auto MITA

Marrëveshje Bashkëpunimi

Renault dhe Dacia - Auto MITA po bëhet Green në energji!

Kemi kënaqësine të ju njoftojmë se kemi arriturr marrëveshje bashkëpunimi me kompaninë Auto MITA, për instalimin e sistemit solar fotovoltaik 107 kWp në objektin e tyre.

Ky hap i rëndësishëm jo vetëm që do të ndihmoj të reduktojë ndotjen në mjedis, por gjithashtu do ta bëjë një shembull në komunitet për një angazhim më të thellë ndaj energjisë së pastër si dhe do të reduktoj dukshëm faturat e energjisë elektrike.

Auto Mita përfaqëson Renault, Nissan dhe Dacia në Kosovë dhe Shqipëri. Ajo importon mbi 1000 vetura të reja në vit.

Faleminderit Auto MITA për besimin në kompaninë tonë!

Le të paguaj Dielli për ju!

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq