Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Marrëveshje Bashkëpunimi me Loyola Gymnasium - Prizren

ALG - Loyola-Gymnasium Prizren po bëhet Green në energji!

Kemi kënaqësine të ju njoftojmë se kemi arriturr marrëveshje bashkëpunimi me Gjimnazin Loyola, për instalimin e sistemit solar fotovoltaik 110.4 kWp në objektin e tyre.

Ky hap i rëndësishëm jo vetëm që do të ndihmoj të reduktojë ndotjen në mjedis, por gjithashtu do ta bëjë një shembull në komunitet për një angazhim më të thellë ndaj energjisë së pastër si dhe do të reduktoj dukshëm faturat e energjisë elektrike.

Faleminderit Loyola për besimin në kompaninë tonë!

Le të paguaj Dielli për ju!


oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq