Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Eco Higjiena 24.6 kWp - Gjilan

Eco Higjiena 24.6 kWp - Gjilan

Kompania e cila merr shërbime të kujdesit të mjedisit dhe grumbullimit të mbeturinave në rajonin e Anamoravës, EcoHigjiena Sh.p.k tani po përfiton nga energjia diellore. Ky është një hap i rëndësishëm drejt një mjedisi më të qëndrueshëm dhe më të pastër.

Sistemi solar fotovoltaik do të ketë ndikim pozitiv në:

  • 1. Ambient – Zvogelimi i emetimit te CO2 rreth 14723 kg/vit
  • 2. Financa - Zvogelimi i faturave te energjise elektrike
  • 3. Stabilitet energjetik – ulja e fuqise elektrike qe merret nga rrjeti

  • Fuqia: 24.6 kWp
  • Lokacioni: Gjilan

Faleminderit shumë EcoHigjiena Sh.p.k për besimin dhe përkrahjen tuaj në rrugën tonë drejt energjisë së qëndrueshme dhe mjedisit të pastër!

 "Le të paguaj Dielli për ju"

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq