Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Shtëpi private 10 kWp - Istog

Sistem solarë ONGRID me SUBVENCIONIM nga qeveria.

Klienti ynë "H.B" është qytetari i radhës që ka vendosur të instalojnë sistemin solar fotovoltaik 10 kWp të përkrahur edhe nga SUBVENCIONIMI i qeverisë.

Subvencionimi është i hapur, andaj nxitoni të përfitoni nga kjo mundesi.

⚡️Fuqia: 10 kWp
📍 Lokacioni: Istog

Nëse jeni të interesuar për një burim të qëndrueshëm të energjisë dhe një investim afatgjatë në të ardhmen e shtëpise/biznesit tuaj, na kontaktoni për një konsultë dhe ofertë falas, në:
+38349454864
[email protected]
www.muqacompany.com

"Le të paguaj Dielli për ju"
 

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq