Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Forumi i Solarëve në Kosovë 2022


Disa foto nga dita e pare dhe e dyte e Forumit te Solareve ne Kosove 2022  te organizuar nga Ministria e Ekonomise dhe USAID.
 


oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq