Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Panairi nderkombetar Prishtina 2022

Panairi nderkombetar Prishtina 2022

Nje permbledhje e shkurter me disa foto te aktiviteteve tona gjate mbajtjes se Panairit nderkombetar Prishtina 2022.

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq