Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Trajnimi nga kompania Studer

 

Në  pikën tonë te shitjes në Suharekë është mbajtur trajnimi informues nga kompania Zvicrrane Studer Innotec SA  ku patëm rastin të shohim nga afër produktin më të ri NEXT3 si dhe të njihemi me gamën tjetër të produkteve dhe mundësive që ofron kjo kompani.

Falenderojmë partnerët tanë të cilet moren pjese ne kete trajnim. 

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq