Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Panairi i Përgjithshëm Prishtina 2023

Ne si Muqa Solar, kemi qenë të pranishëm në panairin e pergjithshem nderkombetar Prishtina 2023, për 4 ditë, ne Prishtina Mall, ku kemi prezantuar gamën tonë të produkteve për energjinë e rinovueshme. Në këtë panair kemi prezantuar produktet tona si: panele solare, inverterë, bateri, mbushësa elektrike kontrollues gjeneratori dhe shumë produkte të tjera inovative që kanë të bëjnë me energjinë e rinovueshme, nga brendet e njohura Evropiane si: Sonnenkraft, Fronius Solar Energy , Studer Innotec SA, AEROCOMPACT, #EFFEKTA GL Charge, #DEIF Dimplex Deutschland etj.

Ishte një përvojë fantastike për ne të ndajmë idetë tona dhe zgjidhjet tona me ju. Ne jemi shumë të lumtur që kemi patur mundësinë të takojmë dhe të bisedojmë me ju. Energjia e riperteritshme është e rëndësishme për të siguruar një jetë më të pastër dhe më të shëndetshme për të gjithë ne, dhe ne jemi krenarë që mund të kontribuojmë në këtë drejtim.

Ju faleminderit që na ndiqni dhe që jeni pjesë e kësaj iniciative të rëndësishme për planetin tonë të dashur! 

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq