Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Çertifikimi per ”Fronius System Partner”

Javen e kaluar se bashku me partneret tane JAHA Solar, SunVolta Energy dhe Astrit Avdullahu B.I perfunduam me sukses certifikimin per ”Fronius System Partner” ne kompanine lidere per prodhimin e inverterave solar Fronius Solar Energy.Muqa Solar Company mbetet adresa e vetme e autorizuar per shitje te produkteve Fronius ne Republiken e Kosoves.

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq