Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Vizita ne kompanine Sonnenkraft 2022

Ne vazhden e vizitave tek kompanite qe ne perfaqesojme per Kosove, vizituam kompanine austriake Sonnenkraft ku pam nga afer prodhimet me te fundit nga sektori i energjise solare termike dhe asaj fotovoltaike. 

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq