Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Projekti 60 kWp tek NITI Windows ne Suhareke

Energjia e diellit për biznesin tuaj!

Ju prezantojmë me sistemin tonë solar me kapacitet 60 kWp tek NITI Windows në Suharekë.

Me këtë zgjidhje inovative dhe ekologjike, biznesi do të përfitojë nga energjia e pastër dhe e volitshme, ulje te kostos së energjisë dhe ndikim minimal në mjedis.Nëse jeni të interesuar për një burim të qëndrueshëm të energjisë dhe një investim afatgjatë në të ardhmen e biznesit tuaj, na kontaktoni sot për më shumë informacion!

  • Fuqia 60 kWp  

 

"Le të paguaj Dielli për ju”

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq