Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Shtepi private 5.32 kWp

Shtepi private 5.32 kWp

Ju prezantojme projektin e radhës tek klienti shtëpiak "Prosumer" S.B me kapacitet 5.32 kWp. Klienti yne, tani e tutje tepricen e energjise se prodhuar nga panelet solare do ta fut ne rrjet.

Fuqia: 5.32 kWp

Lokacioni: Prishtinë

"Le të paguaj Dielli për ju"

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq