Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

HyperBox DC

Stacioni i mbushjes DC është zhvilluar për të mbushur makinat elektrike me energji të lartë për një mbushje më të shpejtë. Ai përdor energji elektrike të drejtpërdrejtë (DC) në vend të energjisë elektrike me ndryshim (AC) për të mbushur baterinë e makinës elektrike. Kjo lejon një kohë më të shpejtë të mbushjes pasi energjia dërgohet drejtpërdrejtë në bateri pa nevojën për konvertim. Stacionet e mbushjes DC mund të mbushin një makinë elektrike deri në 80% brenda 30 minutave, ndërsa mbushja AC mund të zgjasë disa orë. Këto stacione të mbushjes mund të gjenden në zona publike si parkingje, pikat e pushimit dhe stacionet e shërbimit, si dhe në shtëpi dhe biznese private. 

  • 60 kW
  • 80 kW
  • 120 kW
  • 160 kW

Per me shume: Kliko ketu 

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq