Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Lista e projekteve

Eco Higjiena 24.6 kWp - Gjilan
Shtëpi private 10 kWp - Istog
Uji ANA - 461.7 kWp
Uji ANA - 461.7 kWp
Shtëpi Private 2 x 7.41 kWp - Suharekë
Shtëpi Private 5 kWp - Suharekë
Shtëpi Private 7 kWp - Suharekë
Shtepi Private 7 kWp - Deçan
Projekti 60 kWp tek Auto Service Demi
Shtepi private 5.32 kWp
Shtepi private 5.32 kWp
Shtepi Private
Shtepi Private
Shtepi private
Shtepi private
Projekti 60 kWp tek NITI Windows ne Suhareke
Projekti 23.78 kWp tek Vita Hospital
Projekti 15.2 kWp ongrid tek Peshk Istogu
Sistemi fotovoltaik  Hibrid me fuqi 11.78 kWp ne shtepi private.
Projekti 49.2 kWp në Medical Group
Projekti 15 kWp në Klinë
Projekti 15 kWp në Klinë
Projekti 10 kWp ne Istog
Projekti 12.16 kWp ne QKMF Hani i Elezit
Projekti 66.12kWp tek Restaurant Shtëpia E Bardhë
Projekti 3.8 kWp në autobusin e kthyer në kamp shtëpizë
Projekti 98.28 kWp tek Santefarm
Projekti 45.6 kWp tek Restaurant Doni
Projketi 95.76 kWp tek Lefix SHPK
Sistemi fotovoltaik 10 kWp tek Keka Med
Sistemi fotovoltaik 300 kWp ne fabriken e stiroporit Graniti
Sistemi fotovoltaik 27.28 kWp ne kompanine Muri Plast
Sistemi fotovoltaik 10 kWp ne Komunen e Shterpces
Sistemi Fotovoltaik 19.80 kWp ne Prevalle
Sistemi fotovoltaik 23.94 kWp ne Suhareke

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq