Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Vizita ne kompanine EFFEKTA 2022

Gjate vizites ne kompanine EFFEKTA u pritem nga menaxheri i eksportit zt. Marc Walter, ku u njohem me produktet e reja dhe mundesite e aplikimit te tyre ne projektet e radhes. 

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq