Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

SKR500 ON-Roof Collector

SKR500 ON-Roof Collector

I lehte- Lidhëset dhe sensorin e temperaturës mëngë janë integruar tashmë në secilin kolektor. Efiqient– Gjenerata e përmirësuar e sistemit të montimit e bën instalimin të shpejtë dhe më fleksibël. EXTRA-Kolektoret e sheshtë pa korniz duket i shkëlqyeshëm në të gjitha variantet e instalimit.

Lloji i vlerësimit: Montimi në çati, Sipërfaqja e Bruto m2: 2.57, Zona e Absorbimit m2: 2.30, Lartësia mm 95, Pesha (bosh) kg 38, Kapaciteti i kolektorit l 1,45, Max. shufra e presionit të funksionimit 10, temperatura e boshtit : C 174, Absorbues: aluminium absorber me sipërfaqe të plotë, veshja me vakum mjaft selektiv, Efikasiteti: (Aperture / Absorbues) h0a / h0A 0,820 / 0,806,0,806, formati i portretit (H x W x D) – 2079 x 1240 x 95 mm, max. 12 copë. në seri

  • Keymark Diellor: 011-7S 1277F
  • Efikasiteti termike [%] : 65
  • Madhësia e kolektorit solar [m²]: 2.57
  • Kapaciteti [W]: 1.7kw 

Per me shume: Kliko ketu

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq