Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Sistemi fotovoltaik Hibrid me fuqi 11.78 kWp ne shtepi private.

Sistemi fotovoltaik Hibrid me fuqi 11.78 kWp ne shtepi private.

Jemi të kënaqur të ndajmë me ju projektin tonë të përfunduar, i cili paraqet një hap të rëndësishëm në sektorin e energjisë solare, duke përdorur produktin e ri dhe inovativ, inverterin Sonnenkraft dhe baterinë e litiumit Sonnenbattarie. Ky sistem është një shembull i vërtetë i përdorimit të teknologjive të fundit për të prodhuar energji elektrike në një mënyrë të qëndrueshme dhe efikase.

 

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq