Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Projekti 49.2 kWp në Medical Group

Ju prezentojmë instalimin e radhës të sistemit fotovoltaik me fuqi 49.2 kWp. Kompania farmaceutike Medical Group me seli ne Prishtine ka vendosur qe energjine elektrike tani e tutje ta siguroj permes sistemit solar fotovoltaik te instaluar ne kulmin e objektit te tyre. Falenderojmë përzemersisht klientin Medical Group për besimin në punën dhe produktet tona. 

  • Fuqia 49.2 kWp  


oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq