Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Projekti 45.6 kWp tek Restaurant Doni

Ju prezentojme instalimin e radhes te sistemit fotovoltaik 45.6 kWp. Falenderojme perzemersisht Restaurant Doni per besimin ne punen dhe produktet tona.

  • Fuqia: 45.6 kWp
  • Panelet fotovoltaike: Kioto Solar 380W
  • Inverteri: #Fronius Tauro


Gjinoc

“Le
te paguaj Dielli per ju“

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq