Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

Projekti 15 kWp në Klinë

Instalimi i radhës me fuqi 15 kWp në Klinë.

Falenderojmë kforin italian NATO Kosovo Force - KFOR që vazhdon të mbështes vendin tonë me projekte në energji solare,  ku në këtë mënyrë po mundësohet zvogëlimi i konsumit të energjisë elektrike nga burimet fosile si dhe prodhimi i energjisë së pastër pa ndotje të ambientit.

  • Fuqia 15 kWp  

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq