Kontakti:

+383 (0)38 71 21 55ENGLISH
MENU

PFM Alpin

PFM Alpin PFMS2000

Montim i thjeshtë / i thjeshtë, i shpejtë në montim / në hyrje – Plug & Flow Efektiv-Instalim i shpejtë dhe i thjeshtë duke përdorur
lidhje hidraulike

Ndërtim EXTRA me profil shumë të ulët (62 mm) Formati i portretit (H x W x D) – 1700 x 1180 x 62 mm, max. 10 copë. në Serie 2,01 m2, sipërfaqe bruto (1,89 m2 sipërfaqe hapje), Keymark Diellor: 011-7S 2393F, Pesha (bosh) kg 33, efikasitet optik eta 0% 80.

  • Efikasiteti termike [%]: 62
  • Madhësia e kolektorit solar [m²]: 2,01
  • Kapaciteti [W]: N/A


Per me shume: Kliko ketu

 

PFM Alpin PFMS2500

Montim i thjeshtë / i thjeshtë, i shpejtë në montim / në hyrje – Plug & Flow Efektiv-Instalim i shpejtë dhe i thjeshtë duke përdorur lidhje hidraulike


Ndërtim EXTRA me profil shumë të ulët (62 mm) Formati i portretit (H x W x D) – 2160 x 1180 x 62 mm, max. 10 copë. në sipërfaqe bruto Serie2,55 m2 (zona hapje prej 2,41 m2), Keymark Diellor: 011-7S 2395F, Lloji i montimit: në çati ose mbi çati, Pesha (bosh): 42, efikasiteti optik eta0: 81%.

  • Efikasiteti termike [%]: 63
  • Madhësia e kolektorit solar [m²]: 2.55
  • Kapaciteti [W]: N/A

PFM Alpin PFMS3300

Montim i thjeshtë / i thjeshtë, i shpejtë në montim / në hyrje – Plug & Flow Efektiv-Instalim i shpejtë dhe i thjeshtë duke përdorur
lidhje hidraulike

Ndërtim EXTRA me profil shumë të ulët (62 mm) Formati i portretit (H x W x D) – 2800 x 1180 x 62 mm, max. 10 copë. në sipërfaqe bruto Serie 3.31 m2 (zona hapje prej 3.14 m2), Keymark Diellor: 011-7S 2397F, Lloji i montimit: në çati ose mbi çati, Pesha (bosh): 53, efikasiteti optik eta0: 80%.

 

  • Efikasiteti termike [%]: 61
  • Madhësia e kolektorit solar [m²]: 3.31
  • Kapaciteti [W]: N/A

oferta online

Ju mund të na shkruani online rreth kërkesës tuaj për sisteme solare, dhe ne do t'ju kontaktojmë me detaje dhe propozime adekuate të bazuara në specifikat tuaja për të ofruar zgjidhjen më të mirë

sq